Blue Fox

 

JBS støtter op omkring Herning Blue Fox - byens ishockey hold. Holdet er Danmarks gennem tiderne mest vindende ishockey hold. En titel der meget godt afspeljer det JBS står for, nemlig høj kvalitet og vedholdenhed.

Udover at ligge navn til bander, skuldre og ryg, så leverer JBS også det svedundertøj/funktionsundertøj som spillerne bruger under kampene. Undertøjet holder dem tørre og varme hele kampen, også når de ikke er på isen.

 

Gruppe

Daniel Nielsen:

"Når man går ind til en ishockeykamp er man 100% fokuseret. Koncentrationen skal være i top, og man skal ikke beskæftige sig med andet end de 3 perioders fignt der venter forude. Det er derfor ekstremt vigtigt at udstyret altid er i orden fra inderst til yderst. Derfor spiller jeg med JBS svedtøj/function wear, så fokus altid er rettet mod sejren kamp efter kamp.

Morten Poulsen:

"JBS svedundertøj/function wear er det produkt vi altid har brugt i Herning Blue Fox. Jeg har været super godt tilfreds med det, og det har fungeret perfekt, når der bliver gået til stålet i en benhård kamp. Jeg har også spillet udenfor Herning i et par sæsoner, og her fulgte mit svedtøj fra Herning naturligvis med mig. JBS er en lokal virksomhed med et fantastisk brand, og derfor er det et naturligt valg for mig hver gang det næste mål skal jagtes.

700pack1      700pack2

Action og fart over feltet

912_7014      001_7408

002_8258      912_6952