Musik

 

dude_2De klassiske herreundertrøjer fra JBS er blevet en elsket basic påklædning for alle mænd. Fra brandmanden og bankfunktionæren - til skolelæreren og scenekunstneren

Og med god grund. Der er noget ærligt over det originale design. Noget basalt. Undertrøjerne udstråler både retro og fashion. 50ernes stjerneskuespillere som James Dean og Marlon Brando udødeliggjorde den klassiske hvide model, og den blev indbegrebet af maskulinitet. Det betød, at den basale hvide undertrøje fra JBS fik ny status. Fra at være gemt godt af vejen under en skjorte eller pullover, kom den frem i lyset og blev båret med stolthed. Senere fulgte de sorte udgaver samt styles med v-hals og grandad-lukning.

Xander.jpg

 

Det ærlige, det enkle og det maskuline look hitter mere end nogensinde. Også blandt rappere og rockstjerner. Og derfor har de klassiske JBS-styles været med på covers, musikvideoer, sitcoms og turneer med kunstnere som Burhan GXander, ClemensPaw Lagermann og Vinnie Who (trommeslageren Martin Sahl).

 

Clemens siger om sit valg af JBS: "Jeg sporter altid JBS. Toppene er top nice under skjorter, cardigans og poloer til premierefester eller businessmøder. Men også under  XXXL streetfashionable Tees. Og shorts'ne sidder tight under hængerøven. Altid god kval, intet prangende, bare klassisk, stilsikker luxus....Derfor JBS - no bullshit"