Om JBS Koncernen

Hvem er JBS?

JBS Textile Group A/S er Danmarks største og førende producent af undertøj. Vi er en familieejet og -drevet virksomhed, som fastholder vores førerposition ved at fokusere på fire kerneværdier: komfort, kvalitet, innovation og individualitet. JBS Textile Group A/S er i dag en international virksomhed med flere end 300 medarbejdere. Vores produkter sælges i en lang række lande med Nordeuropa som vores primære marked.

Navnet JBS står i øvrigt for Jens Bjerg Sørensen. Han var manden, der i 1939 stiftede virksomheden - og siden førte den frem til positionen som Danmarks førende og mest kendte undertøjsmærke. Jens Bjerg Sørensen var på mange måder forud for sin tid og havde en ualmindelig veludviklet sans for markedsføring og sponsorering. Hvem husker fx ikke JBS fra de berømte 6-dages løb i Herning op igennem 70'erne, mange legendariske boksekampe, topfodbold i Ikast og ikke mindst FC Midtjylland og Herning Blue Fox.

Tradition og nytænkning

Et af JBS's mest markante kendetegn har altid været en udpræget fornemmelse for, hvad forbrugerne ønsker - og ofte før de selv ved, at de ønsker det. I hver eneste kollektion er der nyheder, der ligger helt forrest i feltet med hensyn til materialer, design og komfort. Samtidig er en række af vores styles med tiden blevet vaskeægte klassikere, som til stadighed tiltaler et bredt publikum. Vidste du for eksempel, at vores 300-serie under "Original" produktlinjen er fuldkommen identisk med den allerførste serie, Jens Bjerg Sørensen sendte på markedet i 1939?

En særlig virksomhedskultur

Jens Bjerg Sørensen demonstrerede gennem årene, at han ikke alene havde tæft for at udvikle, producere, markedsføre og sælge undertøj; han formåede også at skabe en ganske særlig ånd i virksomheden. En unik kultur, der betyder, at JBS igen og igen kan fejre jubilæer blandt medarbejderne.

JBS startede ud som producent af herreundertøj. Det er fortsat her, vi har vores største forretningsområder.

Som en naturlig udvikling har vi i årenes løb udvidet virksomheden med flere undertøjsbrands, og har i dag også Olympia / Maraton, norske DovreEgtved strømper og ProActive under vores paraply.

1. oktober 2010 blev svenske Resteröds købt op, og er nu også en del af JBS koncernen.