Mediebank

Her på siden kan du hente vores aktuelle katalog, kampagnemateriale, logo og imagebilleder. Finder du ikke det materiale, du har brug for, er du altid velkommen til at tage fat på os på tlf.: (+45) 97 12 40 00 eller e-mail: jbs@jbs.dk. God fornøjelse.

 

---

KATALOG

JBS lancerer hvert år nye, spændende kollektioner. Kollektionerne er et miks af originale JBS-klassikere og nye spændende varianter, der tager udspring i sæsonen og den aktuelle farvepalet. Det giver dig en solid kollektion med fokus på pasform, kvalitet, og individualitet.

Se den aktuelle kollektion her

JBS katalog

---

AKTUELT KAMPAGNEMATERIALE

“Too Soft to Take Off”
Download kampagnepakken her

 

---

LOGO

Skal du lave et skilt, en annonce, en skoleopgave eller andet, hvor du har brug for JBS-logoet? JBS har to logoer, som du er velkommen til at bruge. Her på siden finder du altid den aktuelle version af logoet. Mangler du øvrigt materiale, må du endelig kontakte os.

Du finder de to logoer for JBS-brandet her:

JBS - sort tekst (vektor logo i PDF)

JBS - hvid tekst (vektor logo i PDF)

Er det til vores nye serie “JBS of Denmark” er det nedenstående logo som skal bruges.

JBS of Denmark - sort tekst (vektor logo i PDF)

JBS-brandet er en del af JBS Textile Group.

Du finder koncern-logoet er:

 

IMAGEBILLEDER

Her kan du frit downloade imagebilleder fra JBS i høj opløsning. Du finder imagebilleder af vores klassiske, originale modeller, de farverige og af vores nattøjsmodeller. Finder du ikke det billede, du leder efter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre.

PRODUKTBILLEDER

Her på siden kan du frit downloade billeder af et bredt udsnit af vores produkter. Produktbillederne er delt op i serier, så du nemt kan finde det billede, du har brug for.

Finder du ikke det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os. Så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre.