3-pack boxershorts | 100% bomuld | blå -JBS
3-pack boxershorts | 100% bomuld | blå -JBS
3-pack boxershorts | 100% bomuld | blå -JBS

3-pack boxershorts | 100% bomuld | blå

400 DKK
5 anmeldelser

Farver:
Størrelsesguide

Produktbeskrivelse

JBS 3-pack Tights i blå er det ultimative valg for den klassisk maskuline mand, der ønsker både kvalitet og komfort. Lavet af 100% økologisk bomuld, er disse tights bløde, holdbare og miljøvenlige. Med JBS' engagement i håndværk og tradition, kan du være sikker på, at disse tights vil vare i generationer. Den tidløse blå farve og den klassiske stil er perfekt til enhver mand, der ønsker at føle sig selvsikker og i kontrol. JBS' bæredygtige tilgang og langvarige kvalitet giver også en følelse af miljøbevidsthed og fornuftig forbrug.Slip din indre klassiske mand løs og oplev forskellen med JBS 3-pack tights i dag. Tilføj dem til kurven og investér i et stykke dansk håndværk og kvalitet, der vil holde i generationer.

MPN: 0-1171-13-26

Materialebeskrivelse – 100% Økologisk bomuld

Økotex
Gots organic
Certified by Ecocert Greenlife 210366

100% Bomuld (Økologisk)

Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366)

Denne vare er fremstillet af økologisk bomuld. Der er ikke benyttet sprøjtegifte i produktionen. Det er sundere for både den jord bomulden bliver dyrket på, men også for miljøet og bomuldsbønderne. 

Igennem uddannelse får bomuldsbønderne værktøjerne til at forbedre jordkvaliteten. Bedre jordkvalitet betyder bedre binding af vand, hvilket giver reduceret vandforbrug til dyrkning af den økologiske bomuld (sammenlignet med konventionelt dyrket bomuld generelt). 

Vaskeanvisning

Kan vaskes på almindeligt vaskeprogram op til 40 grader.
Benyt almindeligt vaskemiddel.

Kan tørretumbles på medium styrke eller hængetørre. Vi anbefaler altid hængetørring, da det er bedre for både miljøet og tøjets holdbarhed.

Gratis levering
Fri levering til pakkeshop ved køb over 249 DKK
365 dages returret
Udvidet returret på hele 365 dage
Lynhurtig levering
Vi sender indenfor 0-1 hverdage
Verdens første med FSC bambus
Det har stor betydning for produktet
Læs mere om FSC Bambus

Flere produkter i dette materiale

Andre købte også