Sweat Proof T-shirt O-neck | bambus | sort -JBS
Sweat Proof T-shirt O-neck | bambus | sort -JBS
Sweat Proof T-shirt O-neck | bambus | sort -JBS
Sweat Proof T-shirt O-neck | bambus | sort -JBS
Sweat Proof T-shirt O-neck | bambus | sort -JBS

Sweat Proof T-shirt O-neck | bambus | sort

250 DKK

Farver:
Størrelsesguide
Udsolgt

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:

Produktbeskrivelse

Oplev den innovative JBS Sweat-Proof T-shirt, skræddersyet til den moderne mand, der ønsker at sige farvel til svedpletter. Dette banebrydende produkt er skabt med en særlig fokus på effektiv svedbeskyttelse, så du kan føle dig sikker og komfortabel hele dagen.

Kernen i JBS Sweat-Proof T-shirt er dens unikke svedblokerende teknologi. Med fire lag af nøje udvalgte materialer under armene, er denne T-shirt designet til at bekæmpe svedpletter effektivt. Det yderste lag består af blød bambusviskose, der giver en behagelig følelse mod huden. Lige under dette lag finder du en innovativ svedblokerende membran, som forhindrer sved i at trænge igennem til dit ydre tøj, og derved undgår du generte svedpletter.

Det tredje lag er et højt absorberende materiale, der effektivt fanger og isolerer sveden, mens det inderste lag af bambusviskose sikrer en blød og åndbar komfort mod huden. Denne intelligente lag-på-lag konstruktion sikrer, at sved håndteres både diskret og effektivt.

Sammensat af 65% økologisk bambusviskose, 30% økologisk bomuld og 5% elastan, garanterer JBS Sweat-Proof T-shirt ikke kun fremragende svedbeskyttelse, men også enestående blødhed, åndbarhed og komfort. Dens antibakterielle egenskaber bidrager yderligere til en frisk følelse hele dagen.

Tilgængelig i både sort og hvid, og med valg mellem en klassisk O-hals og en stilfuld V-hals, passer denne T-shirt perfekt under enhver skjorte eller som en del af et casual outfit. Med JBS' størrelsesguide finder du nemt den ideelle pasform til din kropstype.

Vælg JBS Sweat-Proof T-shirt for at opleve den ultimative beskyttelse mod svedpletter. Med JBS' arv og ekspertise siden 1939, er du sikret et produkt, der forener tradition med innovation. Træf et valg for selvtillid og komfort i hverdagen.

MPN: 0-170-2-9

Materialebeskrivelse – Viskose (Økologisk Bambus)

65% Viskose (Økologisk Bambus), 30% Bomuld (Økologisk), 5% Elastan

Denne vare er fremstillet af bl.a. bambusviskose. Bambusviskosen opleves ofte markant blødere end bomuld og polyester.

Bambusplanten har naturlige antibakterielle egenskaber, hvilket tillader planten at gro uden brug af pesticider eller gødning. Tøj med bambusviskose har en fremragende absorberingsevne, og gode egenskaber i forhold til åndbarhed. Dermed kommer tøj med bambusviskose heller ikke så hurtigt til at lugte dårligt som andre materialer.

Vaskeanvisning

Bambus er et naturmateriale og vi anbefaler en skånsom vask med koldt eller varm vand op til 40 grader. 
Benyt et skånsomt vaskemiddel. Bør ikke tørretumbles, men hængetørre uden direkte sollys.

Gratis levering
Fri levering til pakkeshop ved køb over 249 DKK
365 dages returret
Udvidet returret på hele 365 dage
Lynhurtig levering
Vi sender indenfor 0-1 hverdage
Verdens første med FSC bambus
Det har stor betydning for produktet
Læs mere om FSC Bambus

Flere produkter i dette materiale

Andre købte også