3-pack tights | hamp / økologisk bomuld | sort -JBS
3-pack tights | hamp / økologisk bomuld | sort -JBS
3-pack tights | hamp / økologisk bomuld | sort -JBS

3-pack tights | hamp / økologisk bomuld | sort

400 DKK

Farver:
Størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Opdag komfort og kvalitet med vores 3-pack sorte tights fra JBS. Fremstillet af 65% økologisk bomuld, 30% økologisk hamp og 5% elastan, kombinerer de holdbarhed med fleksibilitet. Hampen, et bæredygtigt materiale, trives i dansk jord uden pesticider og tilbyder temperaturregulering og fugtabsorption, hvilket gør den ideel til undertøj.Vores tights afspejler JBS' engagement i håndværk og tradition siden 1939, og de er designet til at udstråle selvtillid og enkelhed, passende til enhver lejlighed. Ved at vælge disse tights støtter du bæredygtighed og bidrager til en grønnere fremtid. Føl dig godt tilpas og stolt i et produkt, der repræsenterer dansk håndværk og omsorg for miljøet. Gør en forskel med JBS – tilføj vores tights til din garderobe og oplev den tidløse stil og komfort.

MPN: 0-190-51-9

Materialebeskrivelse – Økologisk bomuld

30% Hamp, 65% Bomuld (Økologisk), 5% Elastan

Denne vare er fremstillet af økologisk bomuld. Der er ikke benyttet sprøjtegifte i produktionen. Det er sundere for både den jord bomulden bliver dyrket på, men også for miljøet og bomuldsbønderne. 

Igennem uddannelse får bomuldsbønderne værktøjerne til at forbedre jordkvaliteten. Bedre jordkvalitet betyder bedre binding af vand, hvilket giver reduceret vandforbrug til dyrkning af den økologiske bomuld (sammenlignet med konventionelt dyrket bomuld generelt). 

Vaskeanvisning

Kan vaskes på almindeligt vaskeprogram op til 40 grader.
Benyt almindeligt vaskemiddel.

Kan tørretumbles på medium styrke eller hængetørre. Vi anbefaler altid hængetørring, da det er bedre for både miljøet og tøjets holdbarhed.

Gratis levering
Fri levering til pakkeshop ved køb over 249 DKK
365 dages returret
Udvidet returret på hele 365 dage
Lynhurtig levering
Vi sender indenfor 0-1 hverdage
Verdens første med FSC bambus
Det har stor betydning for produktet
Læs mere om FSC Bambus

Flere produkter i dette materiale