Strømper | bomuld | multifarvet -JBS

Strømper | bomuld | multifarvet

50 DKK
4 anmeldelser

Farver:
Størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Opdag kvaliteten og komforten i vores JBS Strømper. Fremstillet af en blanding af 84% bomuld, 13% polyamid og 3% elastan, er disse strømper skabt med håndværksmæssig stolthed og holdbarhed i tankerne. Den multifarvede design giver et friskt og stilfuldt udtryk, der passer til den moderne mand.Vores JBS Strømper er ikke kun lavet af førsteklasses materialer, men de er også designet med en tidløs maskulin æstetik. De er en hyldest til vores arv og tradition, som du har kendt siden din fars generation. Når du ifører dig vores strømper, vil du føle dig selvsikker og elegant, uanset hvor du er.Vi forstår, at du som vores kunde værdsætter kvalitet og dansk håndværk. Derfor sikrer vi, at vores produkter lever op til dine forventninger. Ved at vælge vores JBS Strømper er du ikke kun med til at styrke din følelse af klassisk maskulinitet, men du bidrager også til en bæredygtig og miljøvenlig fremtid.Oplev forskellen med JBS - tilføj til kurven i dag og oplev kvaliteten, komforten og den tidløse stil, der kun JBS kan tilbyde.

MPN: 0-2000-81-2434

Materialebeskrivelse – Bomuld

84% Bomuld, 13% Polyamid, 3% Elastan

Bomulden besidder stor styrke og holdbarhed samtidig med den er blød, åndbar og absorberende. Når bomulden bliver våd bliver den endnu stærkere, derfor kan den vaskes igen og igen. 

Vaskeanvisning

Kan vaskes på almindeligt vaskeprogram op til 40 grader. Nogle af vores serier (eks. JBS Original) kan vaskes med op til 90 grader. Tjek altid vaskeanvisningen i tøjet inden vask.


Benyt almindeligt vaskemiddel.
Kan tørretumbles på medium eller hængetørre. Vi anbefaler altid hængetørring, både af hensyn til energiforbrug, men også p.g.a. tøjets levetid.

Gratis levering
Fri levering til pakkeshop ved køb over 249 DKK
365 dages returret
Udvidet returret på hele 365 dage
Lynhurtig levering
Vi sender indenfor 0-1 hverdage
Verdens første med FSC bambus
Det har stor betydning for produktet
Læs mere om FSC Bambus

Flere produkter i dette materiale

Andre købte også