Strømper | bomuld | multifarvet -JBS

Strømper | bomuld | multifarvet

50 DKK
8 anmeldelser

Farver:
Størrelsesguide
Udsolgt

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:

Produktbeskrivelse

JBS herrestrømper i bomuld kombinerer håndværksmæssig stolthed med kvalitet. Fremstillet af 84% bomuld, 13% polyamid og 3% elastan, tilbyder de komfort og holdbarhed. Disse klassiske, multifarvede strømper tilføjer personlighed til enhver påklædning og afspejler JBS' dedikation til maskulin æstetik.Ved at vælge JBS, vælger du dansk håndværk og en arv, der har beriget generationer. JBS værdsætter bæredygtighed, så vores strømper er miljøvenligt produceret. Invester i stil og bæredygtighed med JBS - oplev den ultimative kombination af kvalitet, komfort og stil.

MPN: 0-2000-81-2435

Materialebeskrivelse – Bomuld

84% Bomuld, 13% Polyamid, 3% Elastan

Bomulden besidder stor styrke og holdbarhed samtidig med den er blød, åndbar og absorberende. Når bomulden bliver våd bliver den endnu stærkere, derfor kan den vaskes igen og igen. 

Vaskeanvisning

Kan vaskes på almindeligt vaskeprogram op til 40 grader. Nogle af vores serier (eks. JBS Original) kan vaskes med op til 90 grader. Tjek altid vaskeanvisningen i tøjet inden vask.


Benyt almindeligt vaskemiddel.
Kan tørretumbles på medium eller hængetørre. Vi anbefaler altid hængetørring, både af hensyn til energiforbrug, men også p.g.a. tøjets levetid.

Gratis levering
Fri levering til pakkeshop ved køb over 249 DKK
365 dages returret
Udvidet returret på hele 365 dage
Lynhurtig levering
Vi sender indenfor 0-1 hverdage
Verdens første med FSC bambus
Det har stor betydning for produktet
Læs mere om FSC Bambus

Flere produkter i dette materiale

Andre købte også