Strømper | bomuld | multifarvet -JBS

Strømper | bomuld | multifarvet

50 DKK
8 anmeldelser

Farver:
Størrelsesguide
Udsolgt

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:

Produktbeskrivelse

JBS Strømper står for JBS' arv og kvalitet. Fremstillet af 84% bomuld, 13% polyamid og 3% elastan, sikrer de en behagelig pasform og holdbarhed. Det multifarvede design tilfører personlighed til enhver garderobe.JBS er synonymt med uovertruffen kvalitet, klassisk maskulinitet og tidløs stil. Disse strømper er designet til at fremhæve din stil og raffinement, og afspejler vores dedikation til håndværk.Iført JBS Strømper bærer du dansk tradition og håndværk. Vi værdsætter vores historie og værdier, og det gør vores kunder også. Vores strømper repræsenterer komfort, stil og holdbarhed, ideelle til den klassiske livsstil.Ved at vælge JBS, støtter du også miljøet gennem vores bæredygtige tilgang. Vores langvarige kvalitet hjælper med at mindske dit økologiske fodaftryk.Oplev JBS-forskellen - tilføj JBS strømper til din kurv i dag for den ultimative kombination af maskulinitet, kvalitet og bæredygtighed.

MPN: 0-2000-81-2436

Materialebeskrivelse – Bomuld

84% Bomuld, 13% Polyamid, 3% Elastan

Bomulden besidder stor styrke og holdbarhed samtidig med den er blød, åndbar og absorberende. Når bomulden bliver våd bliver den endnu stærkere, derfor kan den vaskes igen og igen. 

Vaskeanvisning

Kan vaskes på almindeligt vaskeprogram op til 40 grader. Nogle af vores serier (eks. JBS Original) kan vaskes med op til 90 grader. Tjek altid vaskeanvisningen i tøjet inden vask.


Benyt almindeligt vaskemiddel.
Kan tørretumbles på medium eller hængetørre. Vi anbefaler altid hængetørring, både af hensyn til energiforbrug, men også p.g.a. tøjets levetid.

Gratis levering
Fri levering til pakkeshop ved køb over 249 DKK
365 dages returret
Udvidet returret på hele 365 dage
Lynhurtig levering
Vi sender indenfor 0-1 hverdage
Verdens første med FSC bambus
Det har stor betydning for produktet
Læs mere om FSC Bambus

Flere produkter i dette materiale