Strømper | bomuld | multifarvet -JBS

Strømper | bomuld | multifarvet

50 DKK
4 anmeldelser

Farver:
Størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Opdag den klassiske JBS-arv med vores multifarvede herrestrømper. Disse strømper er lavet af en blanding af 84% bomuld, 13% polyamid og 3% elastan, der sikrer en behagelig pasform og ekstra holdbarhed. Denne kombination af materialer er et udtryk for vores engagement i kvalitet og dansk håndværk. Med deres tidløse stil og maskuline æstetik er disse strømper perfekte til den moderne mand. De er designet til at tilføje et strejf af farve og personlighed til enhver garderobe. Ved at vælge JBS-strømper styrker du ikke kun din egen følelse af stil, men også din bevidsthed om bæredygtighed. Vi er stolte af vores langvarige kvalitet og vores arbejde med at minimere vores miljøpåvirkning. Oplev forskellen med JBS - tilføj disse multifarvede herrestrømper til kurven i dag og nyd en kombination af komfort, stil og kvalitet, der varer ved.

MPN: 0-2000-81-2442

Materialebeskrivelse – Bomuld

84% Bomuld, 13% Polyamid, 3% Elastan

Bomulden besidder stor styrke og holdbarhed samtidig med den er blød, åndbar og absorberende. Når bomulden bliver våd bliver den endnu stærkere, derfor kan den vaskes igen og igen. 

Vaskeanvisning

Kan vaskes på almindeligt vaskeprogram op til 40 grader. Nogle af vores serier (eks. JBS Original) kan vaskes med op til 90 grader. Tjek altid vaskeanvisningen i tøjet inden vask.


Benyt almindeligt vaskemiddel.
Kan tørretumbles på medium eller hængetørre. Vi anbefaler altid hængetørring, både af hensyn til energiforbrug, men også p.g.a. tøjets levetid.

Gratis levering
Fri levering til pakkeshop ved køb over 249 DKK
365 dages returret
Udvidet returret på hele 365 dage
Lynhurtig levering
Vi sender indenfor 0-1 hverdage
Verdens første med FSC bambus
Det har stor betydning for produktet
Læs mere om FSC Bambus

Flere produkter i dette materiale

Andre købte også