DYT underbukser til student, Blå -JBS
DYT underbukser til student, Blå -JBS
DYT underbukser til student, Blå -JBS
DYT underbukser til student, Blå -JBS

DYT underbukser til student, Blå

200 DKK

Farver:
Størrelsesguide
Udsolgt

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:

Produktbeskrivelse

Det ultimative studenter-gimmick: JBS DYT Underbukser!

Ønsker du at tage din studenterfest til det næste niveau? Vil du have et fantastisk trick i ærmet, der får folk til at bryde ud i latter?

Så er JBS DYT Underbukserne dit hemmelige våben! Disse tætsiddende, festlige underbukser er designet til at sprede smil og frembringe dytter, uanset hvor du befinder dig.


Forsiden af disse farverige JBS tights har reglerne under studenter-fest tiden skrevet.

Når du går videre til bagsiden af ​​disse JBS DYT Underbukser, vil du se det ultimative trick: "DYT" skrevet med store, fede bogstaver!

Kan du forestille dig reaktionen fra dine venner, når de ser dette klare tegn på, at de skal trykke på bilhornet, uanset hvor de er? Det er som at have en mobil dytte-automat lige ved hånden!

Disse fantastiske underbukser er ikke kun beregnet til at få dig til at føle dig som en ægte festens midtpunkt, de er også lavet af førsteklasses materialer. JBS tights sikrer, at du altid er komfortabel og stilfuld, selv når du spreder glæde og latter i hver eneste studenterkrog.


Bemærk: Vi påtager os intet ansvar for mængden af dytter, grin og generel glæde, der kan opstå som følge af at bære JBS DYT Underbukser.

MPN: 0-962-49-1

Materialebeskrivelse – Bomuld

95% Bomuld, 5% Elastan

Bomulden besidder stor styrke og holdbarhed samtidig med den er blød, åndbar og absorberende. Når bomulden bliver våd bliver den endnu stærkere, derfor kan den vaskes igen og igen. 

Vaskeanvisning

Kan vaskes på almindeligt vaskeprogram op til 40 grader. Nogle af vores serier (eks. JBS Original) kan vaskes med op til 90 grader. Tjek altid vaskeanvisningen i tøjet inden vask.


Benyt almindeligt vaskemiddel.
Kan tørretumbles på medium eller hængetørre. Vi anbefaler altid hængetørring, både af hensyn til energiforbrug, men også p.g.a. tøjets levetid.

Gratis levering
Fri levering til pakkeshop ved køb over 249 DKK
365 dages returret
Udvidet returret på hele 365 dage
Lynhurtig levering
Vi sender indenfor 0-1 hverdage
Verdens første med FSC bambus
Det har stor betydning for produktet
Læs mere om FSC Bambus

Flere produkter i dette materiale